Team

Partner, Digital development
Online Marketeer, Online strateeg
Partner, Commercial development
Online Marketeer, E-commerce en Social media specialist
Online Marketeer, Conversie en Web optimalisatie
Business Development Manager
Online Marketeer, SEA en Conversie specialist
Online Marketeer, Content en Social media specialist
Online Marketeer, SEO en Webanalytics specialist
Partner, Marketing development
Online Marketeer, Social media en content specialist
HR / Office Manager
Online Marketeer, E-mail en Advertising specialist
Online Marketeers, Ecommerce en SEA Specialist

Cherelle Peters

Online Marketeer, E-mail en Advertising specialist

Blijven leren is wat je sterk houdt. En daarom tref je in Cherelle een marketeer de altijd op de hoogte is van de recente ontwikkelingen in online marketing. Als creatieve en organisatorisch sterke professional lukt het haar daarom met verrassende en vernieuwende invalshoeken te komen. Haar focus en kracht ligt in het onderscheidend online positioneren van bedrijven en het vormgeven van hun online (customer) journey. Cherelle is een reislustig avonturier. Het voltooien van haar bucketlist zal waarschijnlijk nooit lukken; eerder wordt deze uitgebreid met nieuwe bestemmingen en interesses.

Dennis Paauw

Partner, Digital development

Alles wat met digitale media te maken heeft, geeft hem energie. Hij kent alle ontwikkelingen in zijn vakgebied zodat hij voortdurend verrassende oplossingen bedenkt. Zijn doel: samen met klanten kansen zien én pakken. En als hij te snel praat, zeg het gewoon!

Dennis Domen

Online Marketeer, SEO en Webanalytics specialist

Dennis denkt in verbanden en kansen en vertaalt inhoud naar praktische en toepasbare (online) marketingoplossingen. Vanuit het perspectief van de klant creëert hij waardevolle content voor de juiste doelgroep. Een niet te stoppen drang naar het vergaren van kennis maakt Dennis een autoriteit in SEO en contentcreatie. Als type ruwe bolster weet je direct waar je aan toe bent en dat komt (snel) resultaat ten goede. It’s not about being the best, but creating the best.

Esmee van Tent Becking

HR / Office Manager

100 ballen in de lucht houden, daar houdt Esmee van. Als officemanager bij Online Marketeers is ze dus ook helemaal op haar plek. Van de planning en het agendabeheer tot het organiseren van een tof bedrijfsfeest zijn wij bij haar altijd aan het juiste adres. Enthousiast en gedreven zet ze graag dat extra stapje om er iets bijzonders van te maken.  

Esmee bewaakt in ons super leuke en dynamische bedrijf de orde. Dit is soms natuurlijk een hele uitdaging, maar haar kick is des te groter als het dan allemaal op rolletjes loopt!

Fabian Slosse

Online Marketeer, E-commerce en Social media specialist

Allround (online) marketingstrateeg met expertise in social media, SEO en content marketing. Fabian staat bekend om zijn inlevingsvermogen en het behouden van het overzicht in projecten. Is procesmatig sterk en een verbinder met oog voor detail. Hij onderscheidt zich door campagnes te ontwikkelen met relevante KPI’s, te analyseren en in een blijvend proces bij te sturen. Door zich te verdiepen in de doelgroep weet Fabian met relevante content in te spelen op gevoel. De doelgroep écht bereiken met onderscheidende teksten en unieke verhalen binnen de customer journey. Want, alleen wanneer je de doelgroep heel goed kent, ben je in staat om het beste antwoord te geven.

Isabeau Brinkman

Online Marketeer, Content en Social media specialist

Creatief met woord en beeld en focus op het vergroten van conversie. Met een goede content strategie wekt Isabeau nieuwsgierigheid, deelt ze kennis, stimuleert ze interactie en creëert ze vooral waarde! Om dat te bereiken verdiept Isabeau zich natuurlijk in jouw organisatie, bedrijfsstrategie, markt en concurrenten. Maar nog belangrijker: zij weet als geen ander in de huid van jouw belangrijkste klanten en andere stakeholders te kruipen. Als marketeer gaat zij voor het totaalplaatje en helpt je graag met de mogelijkheden in multichannel marketing.

Krijn van der Burgt

Online Marketeer, SEA en Conversie specialist

Door Google ‘getarget’ als (test)analist om nieuwe ontwikkelingen te testen en mee te denken bij innovaties. Niet zonder reden want Krijn acteert op het hoogste niveau als het gaat om (paid) campagnes (Adwords, Facebook, Bing, Linkedin). Dat in combinatie met diepgaande kennis van SEO, conversie optimalisatie en de vertaling naar ROI maken van Krijn een online strateeg die in staat is ondernemingen uit te laten blinken in vindbaarheid en zichtbaarheid.

Lotte Schoots

Online Marketeers, Ecommerce en SEA Specialist

Lotte is een verbinder pur sang, van online strategie tot activatie. Het aan elkaar verbinden van alle online kanalen, toevoegen van IT inzicht en het écht gaan voor resultaat kenmerkt haar. Lotte neemt geen genoegen met de status quo en houdt zich in iedere samenwerking bezig met doorontwikkeling. Het kan in haar ogen namelijk altijd beter. 

Marina Spaans

Business Development Manager

Commerçant en ijzersterk in het overbrengen van kennis. Met een dosis lef en een blikje Redbull is Marina altijd in de 6e versnelling, waarbij af en toe op de rem moet worden getrapt. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk vooral als de flipover erbij wordt gehaald. De expertise van Marina ligt bij business development, branding, customer experience en gedragsontwikkeling. Marina ziet en benut altijd en overal kansen. De energie spettert er vanaf!

Marleen Arts

Online Marketeer, Online strateeg

Allround adviseur en projectmanager met uitgebreide kennis van alle domeinen in online marketing. Marleen is in staat alle relevante thema’s aan elkaar te koppelen en zo te komen tot een werkbare multi channel aanpak. Zij neemt zowel interne en externe projectteams op sleeptouw, levert binnen tijd en budget een uitstekend online marketingplan, en rolt deze van a tot z uit.

Als persoon is Marleen een relatiebouwer, maar bij klanten is ieder advies data driven en passend in de ideale customer journey van het product of dienst. Weg met het onderbuikgevoel!

Nikki Quite

Online Marketeer, Social media en content specialist

Als social media expert onmisbaar in ieder team. Weet vanuit het merkperspectief een sterke contentstrategie op te zetten en te vertalen naar de juiste campagnes, met een sterke focus op conversie. Doet dit gestructureerd, accuraat en gericht op de (middel)lange termijn. Het opzetten van een social media kalender met onderscheidende content, videomarketing als leadgenerator of emailmarketing en bloggen; Nikki kent de do’s en dont’s met een eigenzinnige aanpak en benadering.  

Robin van der Reijnst

Online Marketeer, Conversie en Web optimalisatie

Inspireren, motiveren en genereren. Als resultaatgerichte Online Marketeer is Robin altijd bezig met duurzame en schaalbare groei van organisaties. Robin is een aanwinst van het team en zorgt voor een unieke combinatie van online marketingcampagnes, Analytics en conversie optimalisaties via diverse (online) kanalen. Robin weet als geen ander hoe het is om verschillende doelgroepen te bereiken en met verrassende en vernieuwende invalshoeken te komen. Zijn aanpak: brainstormen, experimenteren, evalueren, reflecteren & optimaliseren. Hij laat zich dan ook niet tegenhouden door mensen die zeggen dat het niet kan. Robin: “Alles hangt af van je eigen motivatie, enthousiasme & nieuwsgierigheid!” 

Stoffel Geerards

Partner, Commercial development

Het (commerciële) resultaat telt! En Stoffel rekent je graag voor wat jou het meeste oplevert. Gedreven, creatief, en ja, een tikkeltje eigenwijs, tekent hij de route naar de beste online marketingoplossing graag voor je uit.

Zijn achtergrond in detachering, werving en selectie in de (online) marketing bracht hem op het idee van Online Marketeers. Want wie niet investeert in online marketing mist kansen. Maar goede online marketeers zijn niet makkelijk te vinden, en zeker niet als je ook nog enige flexibiliteit verlangt. Met Online Marketeers zijn de beste online marketeers binnen ieders bereik.

Tijs van den Nieuwendijk

Partner, Marketing development

Waarde creëren door een sterk merk te bouwen! Door zaken positief kritisch en tegendraads te benaderen weet Tijs ondernemingen ook online onderscheidend neer te zetten. 

Zijn kracht komt vooral tot uitdrukking in alignment: samenhang creëren tussen strategie, merkidentiteit en gedrag op basis van een goed creatief concept. Tijs is een vrijdenker met realisme; daardoor worden ideeën concreet en plannen haalbaar.