Social media expert inhuren

Ben jij al helemaal tevreden als het op de social media van jouw bedrijf aankomt? Jij ziet continu kansen, mogelijkheden en verbeteringen. Waar blijven die duizenden volgers en likes?

Waar wil je aanwezig zijn en wie wil je aanspreken? Hoe werk je een strategisch plan uit - dat ook echt resultaat boekt?

Daag jij onze social media expert uit?

Online Marketeers is net even anders dan andere online marketing bureaus. Wij helpen je niet alleen bij het beantwoorden van bovenstaande vragen. Wij voeren uit, zijn bij jou aanwezig, kijken verder en sturen waar nodig bij.

Social media expert, tijdelijk of ter vervanging?

Ben je actief op social media, omdat je doelgroep zich daar begeeft? Dan kan jouw bedrijf niet zonder een social media expert. Goed omgaan met alle beschikbare social kanalen is ontzettend belangrijk. Je kunt 'aanwezig' zijn op alle kanalen, maar heeft dat wel zin? Wie is je doelgroep en waar zijn zij (actief) aanwezig? Online Marketeers zorgt dat jouw bedrijf zich optimaal presenteert en profileert. Je krijgt namelijk altijd maatwerk!

Jouw eigen social media expert inhuren

Mist jouw online marketing team op social media gebied expertise? Of heb je op dit moment geen medewerker die jouw social media werkzaamheden verzorgen? Het inhuren van een social media consultant bij Online Marketeers is effectief en brengt kennis en expertise bij jouw organisatie in huis. Een keer sparren over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze expertise gebieden

Wij zijn een team van zeer zelfstandige allround marketeers en zorgen dat al jouw kanalen elkaar optimaal versterken. Natuurlijk zijn we in staat om in hokjes (lees: expertises) te denken, maar we vergeten nooit om naar het grote geheel te kijken. We geven je het beste online marketing advies en samen met jou stellen we doelen. Die gaan we realiseren. Van Social Media tot leadgeneratie. Met de juiste mix behalen we als online marketing bureau het hoogste rendement.

We zijn ijzersterk in online leadgeneratie en conversie optimalisatie. Welke specialisten daar het beste bij aansluiten? Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw product of dienst, doelstellingen en ambities.

Download whitepaper