Hulpmiddelbezorgd.nl (CB)

“Dankzij Online Marketeers genereert onze website aanzienlijk meer traffic én meer conversies.”

Marjan Van Der Zee Cb

Marjan van der Zee

Marketing manager, CB

“Online Marketeers heeft er onder meer voor gezorgd dat de website beter aansluit op de doelgroep, qua algehele ervaring. Maar, ook vanuit customer journey hebben zij de relevantie en strategie van onze content aangepakt. Daarnaast is er goed geanalyseerd en geoptimaliseerd waar kwalitatieve bezoekers vandaan komen en waar zij terecht moeten komen. 

Qua traffic (SEO, AdWords) en social media hebben zij ons echt op weg geholpen. Op dit moment werken we samen om onze website voor Zorgprofessionals naar een next level te brengen.”Over Hulpmiddelbezorgd.nl

Hulpmiddelbezorgd.nl levert medische hulpmiddelen bij cliënten thuis. Zij biedt een uitgebreid assortiment aan incontinentiemateriaal, katheters, darmspoelsystemen en wondzorgproducten. Professioneel advies en aandacht voor klanten vinden zij ontzettend belangrijk. Daarom werkt zij nauw samen met zorgprofessionals en producenten en werken er zeer ervaren verpleegkundigen bij Hulpmiddelbezorgd.nl.

De klantvraag en oplossing

Hulpmiddelbezorgd.nl is een start-up die met dit project een volgende stap naar verdere groei heeft gezet. Naast het contact met de zorgprofessional, is er nu ook rechtstreekse communicatie met de consument. Online Marketeers heeft de website van Hulpmiddelbezorgd.nl daarom onder de loep genomen en heeft een nieuwe strategie uitgezet.

Een duidelijkere call to action, relevantere informatie en meer sturing op conversie was het resultaat. Ook de visuele kant van de site is sterk verbeterd. Hulpmiddelbezorgd.nl ontwikkelt sterk en de propositie is nu ook duidelijk voor de consument. Omdat de core business van Hulpmiddelbezorgd.nl een zeer persoonlijk onderwerp betreft, was het belangrijk om persoonlijkheid, aandacht en transparantie aan de website toe te voegen.

Naast de website zelf hebben we ook de AdWords-campagnes overgenomen en heringericht/-opgezet. Dit om meer, maar vooral ook relevantere traffic te genereren en beter te kunnen meten.

Het gezamenlijke resultaat

De website zorgt nu voor meer relevante traffic en conversies. Ook de AdWords-campagnes doen het steeds beter en we hebben een mooie groei weten te bewerkstelligen! Wij blijven Hulpmiddelbezorgd.nl ondersteunen in hun activiteiten en blijven wij optimaliseren waar nodig.

Download whitepaper