GGN Incasso

“Online Marketeers is voor ons de ideale partij omdat ze op locatie werken en ons inzicht & advies geven in de mogelijkheden van online marketing."

Profielfoto Hanneke Verheesen

Hanneke Verheesen

Marketeer, GGN

“Online Marketeers is voor ons de ideale partij omdat ze op locatie werken en ons inzicht & advies geven in de mogelijkheden van online marketing. Met Online Marketeers hebben we de online marketingstrategie opgezet en geïmplementeerd voor onze online dienstverlening www.ggn.nl/incasso. Zo is de migratie van onze klanten naar dit online klantportaal vlekkeloos verlopen en hebben we vele nieuwe klanten aan ons weten te binden.

Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking en kunnen Online Marketeers van harte aanbevelen."
Over GGN Incasso

Met 14 eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren verspreid over het land, is GGN de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland. Als marktleider lopen ze voorop als het gaat om innovaties en beschikken ze over de grootste debiteurendatabase van Nederland.

Om optimale conversie en resultaat te realiseren had GGN behoefte aan een aantal zaken. Hierbij stond het adviseren, opleiden en zelfsturend maken van de betreffende medewerkers centraal.  

Het gezamenlijke resultaat

  • Strategisch fundament voor online marketing binnen GGN;
  • Implementatie van kanalen en middelen die middels pilots getoetst zijn;
  • Realisatie van stijging qua kwalitatief verkeer gericht op conversie;


Stijging sessies GGN

  • Conversieoptimalisatie door onder andere A/B testing.

AB-test-GGN.png#asset:797

Download whitepaper