Dutch Uncles

“De online marketing is volledig op elkaar afgestemd, waardoor de verschillende kanalen elkaar versterken. Dit leidt nu al tot een sterke stijging in opbrengsten en nieuwe (potentiële) klanten.”

Profielfoto Marco Jansen Dutch Uncles

Marco Jansen

Partner, Dutch Uncles

"Online Marketeers heeft de online marketing van Dutch Uncles naar een hoger niveau getild. Ik was me er tot voor kort niet van bewust hoeveel impact social media en een gebruiksvriendelijke website op je doelgroep hebben. De online marketing is volledig op elkaar afgestemd, waardoor de verschillende kanalen elkaar versterken. Dit leidt nu al tot een sterke stijging in opbrengsten en nieuwe (potentiële) klanten. 

Nu online resultaten meetbaar zijn kunnen we onze processen, interne organisatie en extra capaciteit tijdig en gericht bijsturen."



Over Dutch Uncles

Dutch Uncles is een zelfstandige organisatie binnen de financiële dienstverlening, gespecialiseerd in hypotheken, pensioenen, financiële planning, vermogensstrategieën, financiële coaching & verzekeringen.

De klantvraag en oplossing

Dutch Uncles is een financieel adviseur die dichtbij de klant staat, met korte lijnen werkt en veel vertrouwen geniet bij het invullen van de persoonlijke wensen van haar klanten. Gezien de huidige financiële markt, nieuwe technologieën en de persoonlijke groei heeft Dutch Uncles haar positionering heroverwogen. Dutch Uncles heeft daarom invulling gegeven aan de transitie naar een nieuwe marktbenadering / merkpropositie, waarbij de merknaam als de benadering van de markt werd herzien.

Om deze vernieuwde merkpropositie van Dutch Uncles naar buiten uit te dragen is onder andere gekozen voor een online benadering. Naast een nieuwe website werd er ingezet op online marketing (vindbaarheid en zichtbaarheid). Het voormalige Arthur Arthur is daarmee DUTCH UNCLES geworden, en met resultaat!

Het gezamenlijke resultaat

Op basis van de nieuwe merkstrategie, in samenwerking met Smidswater, hebben we een volledig nieuwe huisstijl geïntroduceerd, een nieuwe website en een volledig vernieuwde marketing- & communicatiestrategie ontwikkeld.

Afbeelding-dutch-uncles.png#asset:973


Algemeen

Bepalen online autoriteit: Online Marketeers heeft een beeld gevormd van de nieuwe identiteit en doelstellingen van Dutch Uncles en heeft het bedrijf, de markt en de doelgroepen (particulier en zakelijke markt) leren kennen. Deze inzichten zijn vertaald naar doelstellingen en gebruikt bij de implementatie van de online marketingstrategieën (op basis van klantreis / customer journey)

Website

Online Marketeers is betrokken geweest bij de ontwikkeling van de website en adviseert Dutch Uncles op het gebied van SEO, usability, klantbeleving en techniek. De website geldt als vertrekpunt voor de online marketingstrategie en dient als fundament voor alle communicatiekanalen. Nog steeds worden er regelmatig onderdelen van de website getest en geoptimaliseerd ten behoeve van de klantbeleving en zullen de SEO & SEA-optimalisaties nooit stilstaan

Google Adwords

Naar aanleiding van de behoefte van de bezoekers hebben we de Adwords ingericht. Dit resulteerde verhoogde bezoekersaantallen, nieuwe aanvragen én inzichten.

Download whitepaper