Vacature Senior Online Marketeer (Breda)

Wie ben jij?

Jij bent online marketeer… maar daarnaast ben je ook een avonturier, onderzoeker en aanpakker. Oftewel: je bent de ideale kandidaat voor onze vacature Senior Online Marketeer Breda.

Jij staat bekend om je brede kennis van SEO, SEA, affiliate, re-marketing, conversieoptimalisatie, e-mailmarketing, social media en bij voorkeur marketing automation. Sterker nog; je hebt zelf aan de knoppen gedraaid voor diverse bedrijven! Daarnaast heb jij een ontembare drang naar meer kennis. Jij neemt alle nieuwe ontwikkelingen binnen de online marketing in je op en weet die vervolgens uitstekend toe te passen.

Jij bent op weg om een online autoriteit te worden. Dat je (nog) niet in alle onderwerpen excelleert vinden we niet erg; samen met je collega’s bundel je krachten en vorm je een team waarin je elkaar perfect weet te vinden. Je hebt al veel gevoel bij het uitrollen van plannen en het beheren van marketingbudgetten. Dit alles, in combinatie met jouw projectmanagement skills, zorgt ervoor dat je samen met je team mooie resultaten behaalt. En zo maak je het verschil bij je opdrachtgevers.

Wat ga je doen als Senior Online Marketeer?

Je reist naar verschillende opdrachtgevers waarvoor je vaak op locatie werkt, dit vind jij een van de leukste aspecten van jouw baan. Als communicatief wonder zorg jij niet alleen voor een fijn klantcontact, maar bouw je klanten uit tot relaties. Onze diensten vertaal je gemakkelijk in oplossingen bij de opdrachtgever en door jouw manier van werken zorg je voor structuur en overzicht. Als Senior Online Marketeer ga je zowel strategisch, tactisch als operationeel te werk. Jij bedenkt en adviseert in online marketing advies om je klanten beter vindbaar en zichtbaar maken… en zorgt er daarbij voor dat klanten groeien! Als allrounder geef je invulling aan alle thema’s binnen online marketing. Je gaat doelgericht te werk om alle online KPI’s te behalen. Doordat je dagelijks bezig bent met de strategie, tactiek én uitvoering bouw je veel kennis op in het online speelveld.

Je werkt gemiddeld 3 dagen per week op locatie, binnen een straal van ongeveer 50 km (uitzonderingen bevestigen de regel). We houden er rekening mee dat je maximaal 45 minuten reistijd voor een enkele reis hebt. Mooi moment om in de trein je sociale media en apps bij te werken of vanuit de auto (handsfree!) bij te kletsen met collega's.

Je standplaats is Breda. Hier werk je sowieso elke vrijdag, waarbij je de week afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Maandelijks neem je deel aan de Digi-Day, die helemaal in het teken staat van professionele groei en ontwikkeling. Want doorgroeien, dat vind je belangrijk. En wij ook, dus daar nemen we de tijd voor.

En verder?

 • Je hebt je Google certificaten (bijna) binnen, maar bent nog lang niet uitgeleerd: je wil meer weten!
 • Je hebt lef, bent ondernemend en durft kritisch te zijn;
 • Als je op je bek gaat sta je net zo gemakkelijk weer op.

Wat wij jou bieden (misschien niet uniek, maar wel waar!)

 • Een superleuke baan in een jong, hecht en gedreven team;
 • Een veelzijdige uitdagende functie als adviseur én projectmanager;
 • Een leercurve als de Mount Everest: binnen no-time vergroot je je kennis en ervaring door andere OM-ers uit te dagen en het vuur aan de schenen te leggen tijdens onze maandelijkse Digi-Day;
 • Een afwisselende job met meerdere opdrachtgevers in je eigen portfolio waardoor je je niet snel verveelt en een groot netwerk opbouwt;
 • Veel vertrouwen: eigen initiatief nemen en experimenteren wordt altijd aangemoedigd;
 • Een prima, marktconform salaris;
 • De gezelligste vrijdagmiddagborrel in hartje Breda met welverdiende hapjes en drankjes. Door onze mooie locatie in hartje centrum rol je van de werkvloer zo door naar de cafés;
 • De mogelijkheid te werken bij het beste online marketingbureau van Nederland! Want dat is de ambitie van 2020. Dan kijken we samen terug op 3 jaar bikkelen, vele bloopers en feestjes en ontkurken we samen een fles Möet!

Last but not least

Wij zijn een jonge onderneming en leren en groeien keihard, maar echt… er gaat nog wel eens wat mis. Daar moet je dus wel tegen kunnen! Doe-dit-doe-dat-doe… niet aan de orde bij ons! Klinkt goed, toch? Daar staat wel een grote mate van zelfredzaamheid en zelf startend vermogen tegenover. Ook is onze officemanager streng, hééél streng. En dat betekent dat je je planning, administratie en blogs maar beter netjes voor elkaar kunt hebben. Schrikt dit jou niet af en herken jij je helemaal in bovenstaand profiel? Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten! Reageer daarom snel op deze vacature voor Senior Online Marketeer in Breda.

Bob Kleur

Reageren of vragen?

Neem contact op met Bob

Sollicitatieprocedure

1. Sollicitatiebrief ontvangen
Tof dat je interesse hebt! We nemen snel contact met je op.
2. Telefonisch interview
Bob, of zijn collega, belt om kennis met jou te maken.
3. Eerste live gesprek
Je komt gezellig bij ons op bezoek, zodat we je even aan de tand kunnen voelen (en andersom).
4. Assessment
Een check voor jou en voor ons. Om te zien of jouw competenties en ervaring in lijn zijn met de functie.
5. Tweede live gesprek
Je komt weer gezellig op bezoek, zodat we de laatste belangrijke vragen aan elkaar kunnen stellen.
6. Contractvoorstel
We zien het wel zitten! We zijn benieuwd naar jouw reactie op ons voorstel, an offer you can't refuse!
7. In dienst
Welkom bij de club. Samen zetten wij de Online Marketing-wereld op z'n kop!

Download whitepaper