Vacature Online Marketeer (Breda)

Wie ben jij?

Jij bent online marketeer… maar daarnaast ben je ook een avonturier, onderzoeker en aanpakker. Oftewel: je bent de ideale kandidaat voor onze vacature Online Marketeer Breda. Jij staat bekend om je brede kennis van SEO, SEA, affiliate, re-marketing, conversieoptimalisatie, e-mailmarketing, social media en bij voorkeur marketing automation. Sterker nog; je hebt zelf aan de knoppen gedraaid voor diverse bedrijven! Daarnaast heb jij een ontembare drang naar meer kennis. Jij neemt alle nieuwe ontwikkelingen binnen de online marketing in je op en weet die vervolgens uitstekend toe te passen. Jij bent op weg om een online autoriteit te worden. Dat je (nog) niet in alle onderwerpen excelleert vinden we niet erg; samen met je collega’s bundel je krachten en vorm je een team waarin je elkaar perfect weet te vinden. Je hebt al veel gevoel bij het uitrollen van plannen en het beheren van marketingbudgetten. Dit alles, in combinatie met jouw projectmanagement skills, zorgt ervoor dat je samen met je team mooie resultaten behaalt. En zo maak je het verschil bij je opdrachtgevers.

Wat ga je doen als online marketeer?

Je reist naar verschillende opdrachtgevers waarvoor je vaak op locatie werkt, dit vind jij een van de leukste aspecten van jouw baan. Als communicatief wonder zorg jij niet alleen voor een fijn klantcontact, maar bouw je klanten uit tot relaties. Onze diensten vertaal je gemakkelijk in oplossingen bij de opdrachtgever en door jouw manier van werken zorg je voor structuur en overzicht. Als online marketeer ga je zowel strategisch als operationeel te werk. Jij bedenkt en adviseert in online marketing advies om je klanten beter vindbaar en zichtbaar maken… en zorgt er daarbij voor dat klanten groeien! Als allrounder geef je invulling aan alle thema’s binnen online marketing. In samenwerking met een senior online marketeer ga je doelgericht te werk om alle online KPI’s te behalen. Doordat je dagelijks bezig bent met de strategie én uitvoering bouw je veel kennis op in het online speelveld. Dit is dan ook de basis voor jouw vervolgstap: senior online marketeer.

Je standplaats is Breda, in de voormalige bierbrouwerij Drie Hoefijzers en op een steenworp afstand van het centrum. Daar werk je sowieso elke vrijdag, waarbij de vrijdagmiddag helemaal in het teken staat van persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. Door deel te nemen en bij te dragen aan onze kennissessies. Want doorgroeien, dat vind je belangrijk. En wij ook, dus daar nemen we de tijd voor. En waar we ook de tijd voor nemen… een gezellige vrijdagmiddagborrel om de week af te sluiten.

En verder?

 • Je hebt je Google certificaten (bijna) binnen, maar bent nog lang niet uitgeleerd: je wil meer weten!
 • Je hebt lef, bent ondernemend en durft kritisch te zijn;
 • Als je op je bek gaat sta je net zo gemakkelijk weer op.

Wat wij jou bieden (misschien niet uniek, maar wel waar!)

 • Een superleuke baan in een jong, hecht en gedreven team;
 • Een veelzijdige uitdagende functie als adviseur én projectmanager;
 • Een leercurve als de Mount Everest: binnen no-time vergroot je je kennis en ervaring door andere OM-ers uit te dagen en het vuur aan de schenen te leggen in onze wekelijkse kennissessies;
 • Een afwisselende job met meerdere opdrachtgevers in je eigen portfolio waardoor je je niet snel verveelt en een groot netwerk opbouwt;
 • Veel vertrouwen: eigen initiatief nemen en experimenteren wordt altijd aangemoedigd;
 • Een prima, marktconform salaris;
 • De gezelligste vrijdagmiddagborrel in Breda met welverdiende hapjes en drankjes. Door onze mooie locatie rol je van de werkvloer zo door naar de cafés;
 • De mogelijkheid te werken bij het beste online marketingbureau van Nederland! Want dat is de ambitie van 2020. Dan kijken we samen terug op 3 jaar bikkelen, vele bloopers en feestjes en ontkurken we samen een fles Möet!

Last but not least

Wij zijn een jonge onderneming en leren en groeien keihard, maar echt… er gaat nog wel eens wat mis. Daar moet je dus wel tegen kunnen! Doe-dit-doe-dat-doe… niet aan de orde bij ons! Klinkt goed, toch? Daar staat wel een grote mate van zelfredzaamheid en zelf startend vermogen tegenover. Ook is onze officemanager Esmee streng, hééél streng. En dat betekent dat je je planning, administratie en blogs maar beter netjes voor elkaar kunt hebben. Schrikt dit jou niet af en herken jij je helemaal in bovenstaand profiel? Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten! Reageer daarom snel op deze vacature voor Online Marketeer in Breda.

Esmee Kleur

Reageren of vragen?

Neem contact op met Esmee

Download whitepaper