Vacature Medior Online Marketeer (Amsterdam)

Wie ben jij?

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een online marketingfunctie. Hierdoor heb je al veel ervaring opgedaan met: SEO, SEA, (Google) analytics, affiliates, remarketing, conversieoptimalisatie, email marketing en social media. Voor deze kanalen heb je zelf al aan de knoppen gedraaid. Je bedenkt oplossingen voor een specifiek probleem/vraagstuk binnen deze domeinen en weet dit te vertalen naar een tactisch plan.

Daarnaast weet je op hoofdlijnen hoe je online marketing budgetten beheert. 

Om jezelf te ontwikkelingen ga je op onderzoek uit en lees je alle ins en outs op bijvoorbeeld blogs. Je deelt deze informatie met je online marketing collega's.

Wat ga je doen als Medior Online Marketeer?

Je reist naar verschillende opdrachtgevers waarvoor je vaak op locatie werkt, dit vind jij een van de leukste aspecten van jouw baan. Als Medior Online Marketeer Amsterdam ga je zowel tactisch als operationeel te werk om je klanten een flinke online marketing groei te laten doormaken.

Jouw tactiek ga je daadwerkelijk uitvoeren. Samen met je collega's draai je aan de knoppen van bijvoorbeeld SEA campagnes.

Samen met onze Managing Consultants zorg je ervoor dat al jouw klanten hun online KPI's behalen. Doordat je dagelijks bezig bent met de uitvoering en tactiek, bouw je gedegen kennis op in het online speelveld. Dit speelveld leer je binnen een aantal jaar heel goed kennen. Dit is de basis voor jou vervolgstap als Senior Online Marketeer.

Je werkt gemiddeld 3 dagen per week op locatie, binnen een straal van ongeveer 50 km (uitzonderingen bevestigen de regel). We houden er rekening mee dat je maximaal 45 minuten reistijd voor een enkele reis hebt. Mooi moment om in de trein je sociale media en apps bij te werken of vanuit de auto (handsfree!) bij te kletsen met collega's.

Je standplaats is Amsterdam. Hier werk je sowieso elke vrijdag, waarbij je de week afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Maandelijks neem je deel aan de Digi-Day, die helemaal in het teken staat van professionele groei en ontwikkeling. Want doorgroeien, dat vind je belangrijk. En wij ook, dus daar nemen we de tijd voor.

En verder?

 • Je hebt je Google certificaten (bijna) binnen, maar bent nog lang niet uitgeleerd: je wil meer weten!
 • Je hebt lef, bent ondernemend en durft kritisch te zijn;
 • Als je op je bek gaat sta je net zo gemakkelijk weer op.

Wat wij jou bieden (misschien niet uniek, maar wel waar!)

 • Een superleuke baan in een jong, hecht en gedreven team;
 • Een veelzijdige uitdagende functie als adviseur én projectmanager;
 • Een leercurve als de Mount Everest: binnen no-time vergroot je je kennis en ervaring door andere OM-ers uit te dagen en het vuur aan de schenen te leggen tijdens onze maandelijkse Digi-Day;
 • Een afwisselende job met meerdere opdrachtgevers in je eigen portfolio waardoor je je niet snel verveelt en een groot netwerk opbouwt;
 • Veel vertrouwen: eigen initiatief nemen en experimenteren wordt altijd aangemoedigd;
 • Een prima, marktconform salaris;
 • De gezelligste vrijdagmiddagborrel in Amsterdam met welverdiende hapjes en drankjes.
 • De mogelijkheid te werken bij het beste online marketingbureau van Nederland! Want dat is de ambitie van 2020. Dan kijken we samen terug op 3 jaar bikkelen, vele bloopers en feestjes en ontkurken we samen een fles Möet!

Last but not least

Wij zijn een jonge onderneming en leren en groeien keihard, maar echt… er gaat nog wel eens wat mis. Daar moet je dus wel tegen kunnen! Doe-dit-doe-dat-doe… niet aan de orde bij ons! Klinkt goed, toch? Daar staat wel een grote mate van zelfredzaamheid en zelf startend vermogen tegenover. Ook is onze officemanager streng, hééél streng. En dat betekent dat je je planning, administratie en blogs maar beter netjes voor elkaar kunt hebben. Schrikt dit jou niet af en herken jij je helemaal in bovenstaand profiel? Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten! Reageer daarom snel op deze vacature voor Medior Online Marketeer in Amsterdam.

Bob Kleur

Reageren of vragen?

Neem contact op met Bob

Sollicitatieprocedure

1. Sollicitatiebrief ontvangen
Tof dat je interesse hebt! We nemen snel contact met je op.
2. Telefonisch interview
Bob, of zijn collega, belt om kennis met jou te maken.
3. Eerste live gesprek
Je komt gezellig bij ons op bezoek, zodat we je even aan de tand kunnen voelen (en andersom).
4. Assessment
Een check voor jou en voor ons. Om te zien of jouw competenties en ervaring in lijn zijn met de functie.
5. Tweede live gesprek
Je komt weer gezellig op bezoek, zodat we de laatste belangrijke vragen aan elkaar kunnen stellen.
6. Contractvoorstel
We zien het wel zitten! We zijn benieuwd naar jouw reactie op ons voorstel, an offer you can't refuse!
7. In dienst
Welkom bij de club. Samen zetten wij de Online Marketing-wereld op z'n kop!

Download whitepaper