Vacature Medior Online Advertising Specialist (Den Haag)

Wie ben jij?

Jij weet alles van online adverteren. Ben jij daarnaast ook een avonturier, onderzoeker en aanpakker? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze vacature Medior Online Advertising Specialist Den Haag. Jij staat bekend om je brede kennis van alle advertising kanalen en programmatic marketing. Dit weet je als geen ander te koppelen aan conversies. Jij hebt een ontembare drang naar meer kennis. Jij neemt alle nieuwe ontwikkelingen in je op en bent van plan Google’s most wanted te worden. Dat je nu (nog) niet in alle onderwerpen excelleert vinden we niet erg; samen met je collega’s bundel je krachten en vorm je een team waarop iedereen kan bouwen. Je hebt veel gevoel bij het uitrollen van plannen en het beheren van budgetten. Dit alles, in combinatie met jouw projectmanagement skills, zorgt ervoor dat je samen met je team mooie resultaten behaalt. En zo maak je het verschil bij je opdrachtgevers.

Wat ga je doen als Medior Online Advertising Specialist?

Je bent samen met een Senior Online Advertising Specialist of Senior Online Marketeer verantwoordelijk voor alle facetten binnen Adwords, Display, Social en Bing campagnes. Als super analyticus weet je van iedere campagne een daverend succes te maken. Als Medior Online Advertising Specialist ga je zowel tactisch als operationeel te werk. Jij adviseert over de inrichting van campagnes, voert ze uit en monitort de resultaten. Maar je gaat verder… want je koppelt resultaat óók aan andere online domeinen en conversies. Zo zorg je voor online zichtbaarheid én vindbaarheid en laat je klanten groeien! In samenwerking met een Senior Advertising Specialist of Senior Online Marketeer ga je doelgericht te werk om alle online KPI’s te behalen.

Je werkt gemiddeld 3 dagen per week op locatie, binnen een straal van ongeveer 50 km (uitzonderingen bevestigen de regel). We houden er rekening mee dat je maximaal 45 minuten reistijd voor een enkele reis hebt. Mooi moment om in de trein je sociale media en apps bij te werken of vanuit de auto (handsfree!) bij te kletsen met collega's. Het op locatie werken vind jij een van de leukste aspecten van jouw baan.

Je bent communicatief sterk en bouwt je klanten uit tot relaties. Je gaat zowel tactisch als operationeel te werk. Door jouw manier van werken zorg je voor structuur en overzicht. Jij denkt verder dan de vraag en helpt jouw klanten waar mogelijk ook met breder online marketingadvies. Jij wilt je klanten beter vindbaar en zichtbaar maken… en zorgt er bovendien voor dat klanten groeien! In samenwerking met andere online marketeers ga je doelgericht te werk om alle online KPI’s te behalen. Doordat je dagelijks bezig bent met de strategie én uitvoering bouw je veel kennis op in het online speelveld.

Je standplaats is Den Haag. In ons kantoor aan de Grote Markt kijk je uit op terrasjes en op Haagse Harry (echt). Hier werk je sowieso elke vrijdag, waarbij je de week afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Maandelijks neem je deel aan de Digi-Day, die helemaal in het teken staat van professionele groei en ontwikkeling. Want doorgroeien, dat vind je belangrijk. En wij ook, dus daar nemen we de tijd voor.

En verder?

 • Je hebt veel ervaring (bureauzijde is fijn) met SEA en programmatic marketing;
 • Jouw Google en Bing certificaten zijn up to date;
 • Je weet ook binnen social media advertising je weg te vinden;
 • Je hebt lef en durft kritisch te zijn;
 • Als je op je bek gaat sta je net zo gemakkelijk weer op.

Wat wij jou bieden (misschien niet uniek, maar wel waar!):

 • Een superleuke baan bij onze nieuwe vestiging in Den Haag;
 • Een jong, hecht en gedreven team;
 • Een veelzijdige uitdagende functie als adviseur én projectmanager;
 • Een leercurve als de Mount Everest: binnen no-time vergroot je je kennis en ervaring door andere OM-ers uit te dagen en het vuur aan de schenen te leggen tijdens onze maandelijkse Digi-Day;
 • Een afwisselende job met meerdere opdrachtgevers in je eigen portfolio waardoor je je niet snel verveelt en een groot netwerk opbouwt;
 • Veel vertrouwen: eigen initiatief nemen en experimenteren wordt altijd aangemoedigd;
 • Een marktconform salaris;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel met welverdiende hapjes en drankjes. Vanuit onze mooie locatie rol je van de werkvloer zo door naar de kroeg;
 • De mogelijkheid te werken bij het beste online marketingbureau van Nederland! Want dat is de ambitie van 2020. Dan kijken we samen terug op 3 jaar bikkelen, bloopers en feestjes en ontkurken we samen een fles Möet!

Last but not least…

Wij zijn een jonge onderneming en we leren en groeien keihard, maar echt… er gaat nog regelmatig wat mis. Daar moet je dus wel tegen kunnen! Doe-dit-doe-dat-doe… niet aan de orde bij ons! Klinkt goed, toch? Daar staat wel een grote mate van zelfredzaamheid en zelf startend vermogen tegenover. Ook is onze officemanager streng, hééél streng. En dat betekent dat je je planning, administratie en blogs maar beter netjes voor elkaar kunt hebben. Schrikt dit jou niet af en herken jij je helemaal in bovenstaand profiel? Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten! Reageer daarom snel op deze vacature voor Medior Online Advertising Specialist in Den Haag.

Bob Kleur

Reageren of vragen

Neem contact op met Bob

Sollicitatieprocedure

1. Sollicitatiebrief ontvangen
Tof dat je interesse hebt! We nemen snel contact met je op.
2. Telefonisch interview
Bob, of zijn collega, belt om kennis met jou te maken.
3. Eerste live gesprek
Je komt gezellig bij ons op bezoek, zodat we je even aan de tand kunnen voelen (en andersom).
4. Assessment
Een check voor jou en voor ons. Om te zien of jouw competenties en ervaring in lijn zijn met de functie.
5. Tweede live gesprek
Je komt weer gezellig op bezoek, zodat we de laatste belangrijke vragen aan elkaar kunnen stellen.
6. Contractvoorstel
We zien het wel zitten! We zijn benieuwd naar jouw reactie op ons voorstel, an offer you can't refuse!
7. In dienst
Welkom bij de club. Samen zetten wij de Online Marketing-wereld op z'n kop!

Download whitepaper