SEA Specialist (Amsterdam)

Wie ben jij?

Jij weet alles van online adverteren. Ben jij daarnaast ook een avonturier, onderzoeker en aanpakker? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze vacature SEA Specialist Amsterdam. Jij staat bekend om je brede kennis van alle advertising kanalen en programmatic marketing. Dit weet je als geen ander te koppelen aan conversies. Jij hebt een ontembare drang naar meer kennis. Jij neemt alle nieuwe ontwikkelingen in je op en bent van plan Google’s most wanted te worden. Dat je nu (nog) niet in alle onderwerpen excelleert vinden we niet erg; samen met je collega’s bundel je krachten en vorm je een team waarop iedereen kan bouwen. Je hebt veel gevoel bij het uitrollen van plannen en het beheren van budgetten. Dit alles, in combinatie met jouw projectmanagement skills, zorgt ervoor dat je samen met je team mooie resultaten behaalt. En zo maak je het verschil bij je opdrachtgevers.

Wat ga je doen als SEA Expert?

Je bent samen met een (Advertising) Strateeg of Senior Online Marketeer verantwoordelijk voor alle facetten binnen Adwords, Display, Social en Bing campagnes. Als super analyticus weet je van iedere campagne een daverend succes te maken. Als SEA Specialist ga je zowel tactisch als operationeel te werk. Jij adviseert over de inrichting van campagnes, voert ze uit en monitort de resultaten. Maar je gaat verder… want je koppelt resultaat óók aan andere online domeinen en conversies. Zo zorg je voor online zichtbaarheid én vindbaarheid en laat je klanten groeien! In samenwerking met een Senior Online Marketeer ga je doelgericht te werk om alle online KPI’s te behalen.

Je werkt meestal bij opdrachtgevers op locatie. Dit vind jij een van de leukste aspecten van jouw baan. Je bent communicatief sterk en bouwt je klanten uit tot relaties. Je gaat zowel strategisch als operationeel te werk. Door jouw manier van werken zorg je voor structuur en overzicht. Jij denkt verder dan de vraag en helpt jouw klanten waar mogelijk ook met breder online marketingadvies. Jij wilt je klanten beter vindbaar en zichtbaar maken… en zorgt er bovendien voor dat klanten groeien! In samenwerking met andere online marketeers ga je doelgericht te werk om alle online KPI’s te behalen. Doordat je dagelijks bezig bent met de strategie én uitvoering bouw je veel kennis op in het online speelveld.

Je standplaats is Amsterdam, in het Olympisch Stadion of de Kauwgomballenfabriek. Daar werk je sowieso elke vrijdag, waarbij de vrijdagmiddag helemaal in het teken staat van persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. Door deel te nemen en bij te dragen aan onze kennissessies. Want doorgroeien, dat vind je belangrijk. En wij ook, dus daar nemen we de tijd voor. En waar we ook de tijd voor nemen… een gezellige vrijdagmiddagborrel om de week af te sluiten.

En verder?

 • Je hebt veel ervaring (bureauzijde is fijn) met SEA en programmatic marketing;
 • Jouw Google en Bing certificaten zijn up to date;
 • Je weet ook binnen social media advertising je weg te vinden;
 • Je hebt lef en durft kritisch te zijn;
 • Als je op je bek gaat sta je net zo gemakkelijk weer op.

Wat wij jou bieden (misschien niet uniek, maar wel waar!):

 • Een superleuke baan bij onze nieuwe vestiging in Amsterdam;
 • Een jong, hecht en gedreven team;
 • Een veelzijdige uitdagende functie als adviseur én projectmanager;
 • Een leercurve als de Mount Everest: binnen no-time vergroot je je kennis en ervaring door andere OM-ers uit te dagen en het vuur aan de schenen te leggen in onze wekelijkse kennissessies;
 • Een afwisselende job met meerdere opdrachtgevers in je eigen portfolio waardoor je je niet snel verveelt en een groot netwerk opbouwt;
 • Veel vertrouwen: eigen initiatief nemen en experimenteren wordt altijd aangemoedigd;
 • Een marktconform salaris;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel met welverdiende hapjes en drankjes. Vanuit onze mooie locatie rol je van de werkvloer zo door naar de kroeg;
 • De mogelijkheid te werken bij het beste online marketingbureau van Nederland! Want dat is de ambitie van 2020. Dan kijken we samen terug op 3 jaar bikkelen, bloopers en feestjes en ontkurken we samen een fles Möet!

Last but not least…

Wij zijn een jonge onderneming en we leren en groeien keihard, maar echt… er gaat nog regelmatig wat mis. Daar moet je dus wel tegen kunnen! Doe-dit-doe-dat-doe… niet aan de orde bij ons! Klinkt goed, toch? Daar staat wel een grote mate van zelfredzaamheid en zelf startend vermogen tegenover. Ook is onze projectmanager Onno streng, hééél streng. En dat betekent dat je je planning, administratie en blogs maar beter netjes voor elkaar kunt hebben. Schrikt dit jou niet af en herken jij je helemaal in bovenstaand profiel? Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten! Reageer daarom snel op deze vacature voor SEA Specialist in Amsterdam.

Esmee Kleur

Reageren of vragen

Neem contact op met Esmee

Download whitepaper