Voor ons werken

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar de pareltjes onder de online marketeers. Ben jij die ambitieuze online marketeer die zijn/haar mannetje staat bij onze klanten, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is ons snelgroeiende team dé plek die jou van inspiratie, plezier en collegialiteit kan voorzien.

Werken als Online Marketeer!

Kom werken bij het leukste online marketing bureau van Breda, Den Haag en Amsterdam!

Vacature Medior Online Marketeer (Den Haag)

Jij bent online marketeer maar daarnaast ben je ook een avonturier, onderzoeker en aanpakker. Samen met ons ga je er alles aan doen om onze vestiging in Den Haag net zo succesvol te maken als die in Breda! Je hebt zelf aan de online marketing knoppen gedraaid bij diverse opdrachtgevers en een ontembare drang naar meer kennis. Je reist naar verschillende opdrachtgevers waarvoor je op locatie werkt, dit vind jij een van de leukste aspecten van jouw baan. Als communicatief wonder zorg jij niet alleen voor een fijn klantcontact, maar bouw je klanten uit tot relaties. 

Bekijk de vacature


Vacature Advertising Expert

Jij weet alles van online adverteren. Duh. Maar daarnaast ben je ook een avonturier, onderzoeker en aanpakker. Jij staat bekend om je brede kennis van alle advertising kanalen en weet deze te koppelen aan conversies. Toch heb jij een ontembare drang naar meer kennis. Jij neemt alle nieuwe ontwikkelingen in je op en bent van plan Google’s most wanted te worden. Dat je nu (nog) niet in alle onderwerpen excelleert vinden we niet erg; samen met je collega’s bundel je je krachten en vorm je een team waar de plaatselijke voetbalclub stinkend jaloers op is.

Bekijk de vacature


Vacature Social Media Rookie

Al sinds je Hyves profiel ben je niet meer weg te slaan van social media. Inmiddels bestaat dat account allang niet meer, maar je bent nog steeds super actief binnen de nieuwste platformen. Dat vind je zo leuk, dat je er graag je werk van zou willen maken… dat kan! Jouw profiel? Je bent een communicatief wonder, creatief, taal-technisch sterk en aanpakker. Want samen met ons ga je er alles aan doen om ons concept Online Activators net zo succesvol te maken als Online Marketeers!

Bekijk de vacature


Vacature Conversie Specialist

Jij weet alles van conversies (en waarom ze er wel of niet zijn gekomen). Zo wijs je ‘killers’ en afhaakmomenten aan op websites van onze klanten. En natuurlijk kom je dan met nog betere voorstellen om een groter rendement te behalen. Jij rust niet voordat je weet waar website bezoekers vandaan komen, wanneer ze afhaken en vooral wanneer ze op de ‘koopknop’ klikken. Die kennis verkrijg je door grondige analyses en testen. Jouw bevindingen vertaal je naar een heldere conversie optimalisatie strategie en rapportages/voorstellen die je klant begrijpt.

Bekijk de vacature


Vacature Online Marketing Strateeg

Vanzelfsprekend: Jij hebt je sporen verdiend in online marketing. En dan bedoelen we niet alleen dat je ‘operationeel aan de knoppen hebt gedraaid’ van campagnes. Je hebt veel ervaring met complexe online vraagstukken, het maken van (lange termijn) plannen, inrichten van campagnes en uiteindelijk realiseren van ROI. Je collega’s checken daarom juist bij jou nog even of ‘alles goed staat’ en ‘hoe jij deze klantvraag zou benaderen’. Kortom, jij staat bekend om je brede kennis van SEO, SEA, affiliate, re-marketing, conversieoptimalisatie, e-mailmarketing en social media en draagt dat ook nog eens uit binnen je bureau en bij je klanten. Jij bent een online autoriteit!

Bekijk de vacature


Vacature Web Developer

Jij bent ‘die handige buurjongen met talent op het snijvlak van websites, grafisch design en online marketing’. Dat vangen in een functietitel is nog best lastig; wij zijn namelijk bij uitstek op zoek naar jouw profiel; want jij bent op zoek naar een vette baan waarin je dit gestalte kunt geven.

Het is handig als je zelf aan de knoppen hebt gedraaid bij het ontwikkelen van websites en jouw hart sneller gaat kloppen van trendy websitedesigns. Net zo belangrijk is het dat je een aanpakker bent en gestructureerd en efficiënt te werk gaat. Dat je (nog) niet in al onze wensen excelleert vinden we niet erg, want samen met je collega’s bundel je je krachten en vinden we altijd een goede oplossing. Wel heb je een ontembare drang naar meer kennis; jij neemt alle nieuwe ontwikkelingen (web development, design en online marketing) in je op en weet deze uitstekend toe te passen.

Bekijk de vacature


Vacature Stagiair(e)

Online Marketeers is een jong bedrijf en onderscheidt zich van de standaard online-marketingbedrijven. We gaan namelijk in een nieuwe markt het verschil maken in benadering, aanpak en hebben daarvoor een heldere positionering. Wij geloven erin dat jij ons komt versterken, niet dat je zorg draagt voor de koffie en de tafel dekt (behalve als het jouw beurt is natuurlijk). Wij vertellen je ook niet van uur tot uur wat je moet gaan doen en communiceren open en direct.

Bekijk de vacature

Meet the team