Voor ons werken

Werken als Online Marketeer!

Kom werken bij het leukste online marketing bureau van Breda, Den Haag en Amsterdam!

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar de pareltjes onder de online marketeers. Ben jij die ambitieuze online marketeer die zijn/haar mannetje staat bij onze klanten, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is ons snelgroeiende team dé plek die jou van inspiratie, plezier en collegialiteit kan voorzien.


Vacature Medior Online Marketeer (Den Haag)

Jij bent online marketeer maar daarnaast ben je ook een avonturier, onderzoeker en aanpakker. Samen met ons ga je er alles aan doen om onze vestiging in Den Haag net zo succesvol te maken als die in Breda! Je hebt zelf aan de online marketing knoppen gedraaid bij diverse opdrachtgevers en een ontembare drang naar meer kennis. Je reist naar verschillende opdrachtgevers waarvoor je op locatie werkt, dit vind jij een van de leukste aspecten van jouw baan. Als communicatief wonder zorg jij niet alleen voor een fijn klantcontact, maar bouw je klanten uit tot relaties. 

Bekijk de vacature


Vacature Stagiair(e)

Online Marketeers is een jong bedrijf en onderscheidt zich van de standaard online-marketingbedrijven. We gaan namelijk in een nieuwe markt het verschil maken in benadering, aanpak en hebben daarvoor een heldere positionering. Wij geloven erin dat jij ons komt versterken, niet dat je zorg draagt voor de koffie en de tafel dekt (behalve als het jouw beurt is natuurlijk). Wij vertellen je ook niet van uur tot uur wat je moet gaan doen en communiceren open en direct.

Bekijk de vacature


Vacature Web Developer

Het is handig als je hebt zelf aan de knoppen hebt gedraaid bij het ontwikkelen van websites en jouw hart gaat sneller kloppen van trendy websitedesigns. Zeker zo belangrijk is het dat je een aanpakker bent en gestructureerd en efficiënt te werk gaat. Dat je (nog) niet in al onze wensen excelleert vinden we niet erg, want samen met je collega’s bundel je je krachten en vinden we altijd een goede oplossing. Wel heb je een ontembare drang naar meer kennis; jij neemt alle nieuwe ontwikkelingen (web development, design en online marketing) in je op en weet deze uitstekend toe te passen.

Bekijk de vacature


Meet the team