Detachering Online Marketeer

Detachering van online marketeers. Waarom? Online marketing wordt steeds meer bedrijfskritisch. En dat beleg je natuurlijk niet graag extern bij een paar bureaus. Die kennis wil je in huis hebben, want het raakt het hart van jouw organisatie.

Extra denk- en slagkracht

Wij bieden professionals met ervaring, kennis en skills binnen alle online vakgebieden. Afhankelijk van jouw online marketing ambities bepalen we samen welke online marketeer(s) het beste aansluit(en) op dit vraagstuk. De perfecte match! Of je nu een zwangerschapsverlof moet opvangen, versterking zoekt voor je team of the next step wil maken binnen online marketing. Onze detachering van online marketeers is jouw directe oplossing!

Wij helpen jou niet alleen aan nieuwe klanten of een social community, maar delen onze kennis en enthousiasme ook met jouw mensen. We barsten van energie. Daarnaast werken onze gedetacheerde online marketeers met een klankbord-team van specialisten achter zich. Zo investeren we in kennis en betrokkenheid op jouw online marketing uitdagingen.

Detachering online marketeer bij jou op kantoor

Onze online marketeers zijn vast bij ons in dienst en werken geheel of gedeeltelijk gedetacheerd bij jou op kantoor. Vanaf één dag in de week en zonder lange contracten. Met detachering van online marketeers kunnen wij snel schakelen, sparren en uitvoeren. Dat maakt ons werk en resultaat niet alleen relevanter, maar behalen we ook sneller resultaat. 
Meet the team

De voordelen van onze detachering online marketeers:

  • geen lange contracten
  • vanaf één dag in de week
  • eenvoudig op- en afschalen in tijd
  • allround én specialistische expertise in huis
  • voordelig beschikking over de beste tools

Online marketing disciplines

Wij zijn een team van zeer zelfstandige gedetacheerde online marketeers en zorgen dat al jouw kanalen elkaar optimaal versterken. Natuurlijk zijn we in staat om in hokjes (lees: diensten) te denken, maar we vergeten nooit om naar het grote geheel te kijken. Samen met jou stellen we doelen en die gaan we realiseren. Van Social Media tot leadgeneratie. Met de juiste mix behalen we met detachering van online marketeers het hoogste rendement.

We zijn ijzersterk in online leadgeneratie en conversie optimalisatie. Welke middelen we hiervoor inzetten? Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw product of dienst, doelstellingen en ambities. Je kunt hierbij denken de onderstaande disciplines: