Detachering

Online Marketeers detacheert professionals die uitblinken in diverse disciplines binnen het online marketing speelveld. Zij beschikken over specifieke kennis, zodat ze jou (tijdelijk) verder helpen in verschillende projecten of vraagstukken. Of je nu een zwangerschapsverlof moet opvangen, versterking zoekt voor je team of the next step wil maken binnen online marketing… wij hebben voor jou de beste professional! 

De expert die bij jou past
Wij kunnen op korte termijn schakelen om de beste young professionals bij jou te plaatsen die beschikken over de gewenste kennis en de nodige soft skills: dat zijn onze online marketeers. Wij ondersteunen jou op personeel vlak met optimaal behoud van flexibiliteit.

Veel van onze online marketeers zijn allround, met daarbij één of twee specifieke expertisegebieden. Daarnaast hebben we strategen in huis, en superspecialisten! Afhankelijk van jouw online marketing ambities bepalen we samen welke online marketeer bij jou aan de slag gaat.

Kiezen voor een hybride oplossing kan natuurlijk ook! We stellen dan een team samen met de gewenste mix van expertise en senioriteit. 

Al onze marketeers hebben een team van 15 online marketeers achter zich, die vanuit verschillende expertisegebieden met jouw doelstellingen kunnen meedenken. Iedere week hosten we kennissessies en worden klantcases besproken. Zo profiteer jij als klant optimaal van onze brede expertise als bureau.

Optimaal flexibel
De uren van onze online marketeers zijn eenvoudig op- en af te schalen. Dit geeft jou de flexibiliteit om kansen direct aan te pakken. Doordat wij bij jou op locatie werken, maken we snel stappen, kunnen we kennis eenvoudig overdragen en maken we échte ambassadeurs van jouw medewerkers. We zijn betrokken, vol energie en gaan altijd voor het beste resultaat! 

Onze online marketeers staan voor je klaar vanaf één dag in de week. Flexibel, zonder lange contracten waar je aan vast zit.

Meet the team

De voordelen van onze werkwijze:

  • geen lange contracten
  • vanaf één dag in de week
  • eenvoudig op- en afschalen in tijd
  • allround én specialistische expertise in huis
  • voordelig beschikking over de beste tools

Online marketing disciplines

Wij zijn een team van zeer zelfstandige allround marketeers en zorgen dat al jouw kanalen elkaar optimaal versterken. Natuurlijk zijn we in staat om in hokjes (lees: diensten) te denken, maar we vergeten nooit om naar het grote geheel te kijken. Samen met jou stellen we doelen en die gaan we realiseren. Van Social Media tot leadgeneratie. Met de juiste mix behalen we als online marketing bureau het hoogste rendement.

We zijn ijzersterk in online leadgeneratie en conversie optimalisatie. Welke middelen we hiervoor inzetten? Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw product of dienst, doelstellingen en ambities. Je kunt hierbij denken de onderstaande disciplines: