E-mail marketing expert nodig?

Ben je niet gelukkig met de e-mail marketing van jouw bedrijf? Dat is niet zo vreemd. E-mailmarketing is een lastige vorm van marketing. Geef toe: wie opent er nu nog periodieke nieuwsbrieven van willekeurige bedrijven?

In e-mailmarketing zijn er verschillende obstakels te overwinnen. Hoe werk je een strategisch plan uit - dat ook echt resultaat boekt? En welke informatie deel je via e-mail? En hoe vaak?

Een vrijblijvend adviesgesprek met een e-mail marketing expert?

Online Marketeers is net even anders dan andere online marketing bureaus. Wij helpen je niet alleen bij het beantwoorden van bovenstaande vragen. Wij voeren uit, zijn bij jou aanwezig, kijken verder en sturen waar nodig bij.

E-mail marketing expert, tijdelijke expertise of ter vervanging?

Misschien sta je er wat sceptisch in: e-mail marketing. Werkt dat nog wel? Wanneer opent jouw doelgroep jouw nieuwsbrief? Hoe zorg je ervoor dat je relevant en vooral interessant bent en blijft? Dat is je doel. Maar, hoe doe je dat? Ook jouw bedrijf kan niet zonder een e-mail marketing expert. Iemand die zijn of haar kennis optimaal inzet. Je kunt delen wat jou belangrijk lijkt, maar ziet de klant dat ook zo? En wanneer verwijs je naar een externe link? Wie is je doelgroep en welke informatie waarderen zij in jouw e-mails? Online Marketeers zorgt dat jouw bedrijf zich optimaal presenteert en profileert. Je krijgt namelijk altijd maatwerk! 

Jouw eigen e-mail marketing expert, al vanaf één dag in de week in te huren

Mist jouw online team op e-mail marketing gebied expertise? Of heb je op dit moment geen medewerker(s) die jouw e-mail marketingwerkzaamheden verzorgen? Het inhuren van (aanvullend) talent is bij ons heel gemakkelijk. En het kan al vanaf één dag in de week, tegen een keurig tarief! Benieuwd naar onze mensen? Neem eens contact met ons op.

Onze expertise gebieden

Wij zijn een team van zeer zelfstandige allround marketeers en zorgen dat al jouw kanalen elkaar optimaal versterken. Natuurlijk zijn we in staat om in hokjes (lees: expertises) te denken, maar we vergeten nooit om naar het grote geheel te kijken. We geven je het beste online marketing advies en samen met jou stellen we doelen. Die gaan we realiseren. Van Social Media tot leadgeneratie. Met de juiste mix behalen we als online marketing bureau het hoogste rendement.

We zijn ijzersterk in online leadgeneratie en conversie optimalisatie. Welke specialisten daar het beste bij aansluiten? Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw product of dienst, doelstellingen en ambities.

Download whitepaper