Featured Snippets: met jouw website bovenaan in Google op positie 0

Davey Smit — maandag 6 augustus 2018

“Wat is Netflix?”
“Wanneer mag ik met pensioen?”
“Hoeveel verdient een piloot?”

Zomaar een aantal vragen die je aan Google kunt stellen. Wat deze vragen gemeen hebben? Google laat je direct het antwoord op je vraag zien. Probeer het maar eens uit!

Het antwoord wordt weergegeven in een featured snippet en biedt grote kansen voor SEO. Google is steeds beter in staat om de vragen van gebruikers te begrijpen en te interpreteren. Het aantal zoektermen waarop Google zelf al antwoord geeft neemt steeds verder toe. Veel bedrijven maken hier echter nog geen gebruik van, terwijl het juist nu met de lancering van de Nederlandstalige Google Assistant van grote meerwaarde kan zijn om hiermee jouw website extra onder de aandacht te brengen. Ik vertel je graag meer over deze onderbelichte kans.

Lees verder op Frankwatching

Download whitepaper

Delen via

Davey Smit

Constant op zoek naar optimalisaties en het uiterste uit een online campagne halen is waar Davey zijn energie uit haalt. Zijn interesse gaat het meeste uit naar SEO en conversieoptimalisatie, maar is uiteraard allround inzetbaar. Met zijn technische achtergrond is Davey sterk in het hands-on uitvoeren van onze projecten. Davey is pas tevreden als de klant dit ook is en zet graag die extra stap om dit te bereiken.